Rockwool hőszigetelés

A növekvő energiaárak egyre nagyobb költségnövekedést eredményeznek, holott az épületállomány nagy része már eleve energia pazarlóan üzemel. Jelentős költségmegtakarítás csak az energiafelhasználás csökkentésével érhető el, ennek leghatékonyabb eszköze a lakások, épületek hőszigetelése.

“Aki hőszigetelés nélkül, kizárólag a fűtésen spórol, az nem takarékoskodik, hanem fázik! Épületeink hőszigetelésével jelentős mértékben csökkenthető annak hővesztesége, s alacsonyabb energiaköltséggel biztosítható a belső terek állandó melege.”

Rockwool termékek

Rockwool hőszigetelés előnyei

Épületeink hőszigetelésével jelentős mértékben csökkenthető annak hővesztesége, s alacsonyabb energiaköltséggel biztosítható a belső terek állandó melege.  A jól megtervezett és kivitelezett hőszigetelés a nyári forróságot is oly mértékben ki tudja zárni, hogy szükségtelenné válik légkondicionáló berendezés alkalmazása. Ez azért is nagyon fontos, mivel a helyiség hőmérsékletének 1 °C-kal való hűtéséhez 3x annyi energiára van szükség, mint annak 1 °C-kal való felfűtéséhez. A ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő termékek alkalmazásával télen-nyáron kellemes lakóklímát élvezhetünk, a megfelelő hőérzetet alacsonyabb energiaköltséggel és kevesebb szennyező anyag kibocsátásával érhetjük el. A kiválóan hőszigetelő ROCKWOOL termékek beépítésével jelentősen csökkenthető a lakások energiafogyasztása, azaz pénzt takaríthatunk meg.

A minőségi ROCKWOOL hőszigetelő termékek beépítése az épületek értékét nagymértékben növelő, rövid időn belül megtérülő beruházás