Térkő

Ha igényes és minőségi térkövet keres melyek olvasztó só- és fagyállóak akkor nálunk megtalálja. A térkő kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy mire használják a felületet. A lapokat gyalogos forgalomra, a térköveket vastagságtól függően személy, illetve teherforgalomra ajánljuk. Fontos szempont az is, hogy minden esetben a környezetébe legodaillőbb megoldást válassza. Szakértő kollégáink segítenek önnek ebben akár telefonon, de pécsi építőanyag kereskedésünkben is készen állunk az Ön szolgálatára.

Térkövek

Leier logoLeier térkő


A Leier és Kaiserstein márkanevek egyet jelentenek a legmodernebb termékgyártási technológiák alkalmazásával és a termelés minden lépcsőjénél jelen lévő minőség ellenőrzéssel, ideértve az egyes termékek csomagolását megelőző kézi válogatást, végellenőrzést is. A Leier Kaiserstein térkő és laptermékek egyszer tavasszal, egyszer pedig késő ősszel egy alapos tisztítást igényelnek. A felület tisztítása elsősorban seprűvel és erős vízsugárral történhet. Egyszerű mégis tökéletes.

Leier tékő

 

Kavicsbeton logoKK Kavics térkő


KK Kavics beton termékeink sokasága és változatossága lehetővé teszi, hogy az otthona körüli tereket modern megfogalmazásban és szemet gyönyörködtetően újíthassa fel. Ezt megteheti térkő rendszereinkkel, lapjainkkal, szegélyköveinkkel és kerítéselemeinkkel – számtalan lehetőség áll az Ön rendelkezésére. Minden termék alapjául a cég kavics és homok bányászatban szerzett több mint 50 éves tapasztalata szolgál garanciát. A KK Kavics Beton Kft. a legmodernebb gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagokat ötvözi minden termékében. A tartós, jó minőség megőrzése érdekében cégünk rendelkezik a közismerten szigorú MSZ EN ISO 9001 minősítéssel.

Kavicsbeton térkő

 

semmelrock logoSemmelrock térkő


A Semmelrock térkövek és lapok sokféle méretben és színben állnak rendelkezésre. Ezek egymással tökéletesen kombinálhatóak, így lehetővé teszik az optikailag hangsúlyos részek kialakítását. A sávos szín- és formai megoldások a térköveket optikailag összefogják és tiszta tagolást eredményeznek. A fugahomok színe a felület kialakításban fokozni tudja a hangsúlyt. A betonból készült térkövek nemcsak szépek, de ökológiailag előnyösek, mivel biztosítják a víz elvezetését. Az esővíz a fugákon vagy pedig direkt, a térkövön keresztül visszakerül a természetes körforgásba. Ezáltal a talajvíz feldúsul, ami pozitívan befolyásolja a mikroklímát.

Semmelrock tékő


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu