Falazóelem

Falazóelemek

 

 

eurotermEurotherm falazóelem


Az EUROterm – termékcsalád olyan átgondolt falazati rendszer, amely a falszerkezet minden pontjára, az oda leginkább megfelelő falazóelemeket tartalmazza. Teljes körű megoldást kínál társasházak, családi házak és minden egyéb építmény falszerkezetének kialakítására. Az egyes elemek egyszerűen és célszerűen illeszkednek egymáshoz és a csatlakozó szerkezetekhez. Méretüknek és speciális cellaszerkezetüknek köszönhetően kiváló hőszigetelő képességű falazóelemek. Optimálisan kialakított méreteikből adódóan, jelentős időmegtakarítást lehet elérni a falazási munkák során. Nútféderes kialakításuk a függőleges illeszkedéseknél habarcs nélküli falazást, ezzel habarcs megtakarítást tesz lehetővé.

Eurotherm tégla

 

Leier logoLeier falazóelem


Az jövőben egyre szigorodó hőszigetelésre vonatkozó előírásokat már most bőven túlteljesítő töltött téglák használatával, rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg építkezés során. A belőlük épült falazat önmagában ellát minden hőháztartási feladatot, nincs szükség semmilyen egyéb külső hőszigetelésre. Az így nyert időbeli és anyagi ráfordítás csökkenése mellett a prémium kategóriás téglák szerkezeti kialakításuk révén megvédik a szigetelő anyagot a –  fizikai behatásokkal szemben -nem úgy, mint a hagyományos külső szigetelési módoknál – így is növelve a falazat élettartamát. A Leier új tégláit használva kiemelkedő hőháztartással rendelkező házat építhetünk, amely mind télen, mind nyáron nagy segítséget jelent a lehető legkellemesebb beltéri klíma biztosításában, kis anyagi és energiaráfordítás mellett.

Leier tégla

 

wienerberger logoWienerberger Porotherm falazóelem


Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú, hiszen télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el. Emellett a falszerkezet hőszigetelő képességének minimum felét a tégla adja! Látjuk tehát, hogy a tégla az energiahatékonyság fontos része, ezen kívül alapvetően meghatározza, hogyan érezzük majd magunkat leendő otthonunkban. Nem mindegy, hogy milyen téglát választunk épülő új otthonunk építésekor, hiszen a falat később már nem lehet kicserélni. A Porotherm okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, melyek hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nútféderes falazóelemeké.

Wienerberger Porotherm tégla

 

Porfix pórusbeton falazóelemek


A PORFIX építési rendszer hatásos hangtorlaszt képez hullámhosszak egész összessége ellen. A PORFIX-ból felépített falak ez által nem csak a normál üzemmódú lakások vagy irodák, de a különlegesen szakosított munkahelyek esetében is felhasználói kényelmet nyújtanak.

 


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu