Gipszkarton – Szárazépítés

A szárazépítés mint fogalom azoknak a belsőépítési technológiáknak a gyűjtőfogalma, melyek felhasználása réven nem viszünk fölösleges vizet az építési rendszerbe. Ide tartoznak a szerelt válaszfal rendszerek, gipszkarton rendszerek, falburkolatok, álmennyezetek és mennyezetburkolatok, álpadlók, üreges padlók, szárazaljzatok, passzív tűzvédelmi rendszerek

Gipszkarton - Szárazépítés

Gipszkarton


A gipszkarton válaszfalak a hagyományos válaszfal szerkezetekhez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal nem kevés időt, pénzt és energiát takarítasz meg.  Nem véletlen, hogy az egyik leggyorsabban terjedő technológia hazánkban. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Keres minket nálunk mindent megtalálsz amire szükséged lehet. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés egyszerű beépítésére.

Gipszkarton

Profilok


A profilok segítségével alakítjuk ki a falak szerkezeti vázát. A vízszintes “vezető” UW profilok és a függőleges CW profilok alkotják a gipszkarton szerkezet alapelemeit. Az így kialakított profilvázra a gipszkarton építőlemezek már könnyedén felszerelhetők. A profilok építőanyag kereskedésünkben többféle méretben kaphatók. Természetesen a további ( UA profil, UD profil, UA profil) is megtalálható cégünk egyre szélesedő termékkínálatában.

Gipszkarton profil

Csavarok, kiegészítők


Természetesen komplett rendszer szinten tartjuk a szükséges anyagokat,így nem kell ide-oda szaladgálnia, amennyiben csavarok vagy más rendszer kiegészítő közül szeretne választani. Profilok, fóliák, glettek, gipszek,festék, kőzet vagy üveggyapot termék. Nálunk mindent megtalál egy helyen! Ha szüksége van egy megbízható partnerre: Krausz és fiai építőanyag kereskedés Pécs.

Gipszkarton csavar


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu