Rockwool hőszigetelés

A növekvő energiaárak egyre nagyobb költségnövekedést eredményeznek, holott az épületállomány nagy része már eleve energia pazarlóan üzemel. Jelentős költségmegtakarítás csak az energiafelhasználás csökkentésével érhető el, ennek leghatékonyabb eszköze a lakások, épületek hőszigetelése.

“Aki hőszigetelés nélkül, kizárólag a fűtésen spórol, az nem takarékoskodik, hanem fázik! Épületeink hőszigetelésével jelentős mértékben csökkenthető annak hővesztesége, s alacsonyabb energiaköltséggel biztosítható a belső terek állandó melege.”

Rockwool termékek

Rockwool hőszigetelés előnyei

Épületeink hőszigetelésével jelentős mértékben csökkenthető annak hővesztesége, s alacsonyabb energiaköltséggel biztosítható a belső terek állandó melege.  A jól megtervezett és kivitelezett hőszigetelés a nyári forróságot is oly mértékben ki tudja zárni, hogy szükségtelenné válik légkondicionáló berendezés alkalmazása. Ez azért is nagyon fontos, mivel a helyiség hőmérsékletének 1 °C-kal való hűtéséhez 3x annyi energiára van szükség, mint annak 1 °C-kal való felfűtéséhez. A ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő termékek alkalmazásával télen-nyáron kellemes lakóklímát élvezhetünk, a megfelelő hőérzetet alacsonyabb energiaköltséggel és kevesebb szennyező anyag kibocsátásával érhetjük el. A kiválóan hőszigetelő ROCKWOOL termékek beépítésével jelentősen csökkenthető a lakások energiafogyasztása, azaz pénzt takaríthatunk meg.

A minőségi ROCKWOOL hőszigetelő termékek beépítése az épületek értékét nagymértékben növelő, rövid időn belül megtérülő beruházás

 


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu