Zsákos anyag

Zsákos anyagok

 

Lasselsberger-Knauf zsákos anyagLB-Knauf


A Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt. A teljes termékkínálat megvásárolható cégünknél.

LB-Knauf zsákos anyagok - Pécs

Sakret zsákos anyagsakret


A SAKRET Hungária termékei jelen vannak a habarcs, vakolat, esztrich, burkolástechnika, hőszigetelés, lőttbeton ill. csatornázási műtárgyak felületvédelme piacain. Kiváló minőség, innováció, megbízhatóság. Ezek az irányadó értékek különösen fontosak számunkra. Arra törekszünk, hogy széles termékválasztékunkkal vevőink igényeit maradéktalanul kielégítsük.

Sakret zsákos anyagok - Pécs

 

Rigips Rimano zsákos anyagrigips-logo


A Rigips teljes körű megoldási javaslatokat kínál a belterek gyors, esztétikus, költség-hatékony és környezetbarát kialakításához. A beton és falazott szerkezetek vakolásához és gletteléséhez a Rigips kínálatában kézi és gépi felhordású megoldások egyaránt szerepelnek. A Rimano márkájú gipsz alapú finomvakolatok és glettek kiválóan alkalmasak a falfelületek egyenetlenségeinek kisimítására, valamint a festéshez való előkészítésére. A Rimano termékek megfelelő használatával jelentős mennyiségű időt takaríthatunk meg, és minőségi felületeket hozhatunk létre.

Rigips zsákos anyagok


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu