Carmeuse mész-hidrát

Az építőipar minden fázisának alappillére az állandó minőség és a költségek kézben tartása. A Carmeuse több évtizedes tapasztalattal a háta mögött mindig megegyező minőségű alapanyagot szállít, a fenti célok megvalósítása érdekében. Emellett termékek széles körét kínálja lakó- és irodaházak építéséhez, megoldásokkal szolgál mélyépítési projektekhez, ideértve az utak és vasutak építését, illetve a kikötői és reptéri infrastruktúra létesítmények megvalósítását.

Beremendi mész-hidrát

Világszerte, de különösen Európában, a mélyépítészek a szállítási hálózatok bővítésén fáradoznak illetve rengeteg egyéb nagy ívű vállalkozásban vesznek részt. Ugyanakkor olyan testreszabott megoldásokat keresnek, amelyek elősegítik munkájuk hatékonyságát és a költségek kézben tartását. Hasonló kihívásoknak kell megfelelni a magasépítészetben is, ahol mindig meghatározott időben kell leszállítani a megegyező minőségű nyersanyagot.

Carmeuse mész-hidrát letölthető dokumentumok

 

 


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu