M-LEVELLING lapszintező rendszer

Hogyan burkoljunk nagyméretű lapokat tökéletesen?

Ez a kérdés mindig aktuális, hiszen az utóbbi években jelentősen megnőtt a kereslet a nagyobb méretű burkolatok iránt. A nagyobb méretű burkolatok burkolása nem egyszerű folyamat, hiszen nagy a súlyuk, és a gyártást követően felületi egyenlőtlenség (görbület) jelentkezik a legyártott lapoknál. Nagy felület miatt minden kis apró hiba jól láthatóvá válik az egész felületen. Az M-LEVELLING lapszintező rendszer használatával 1.osztályú munka kivitelezhető, és a burkolási folyamat is költséghatékonnyá válik.

A lapszintező rendszer kellékei a különböző vastagságú talpak, (1mm, 2mm, 3mm) melyek vastagsági mérete határozza meg a burkolatok fugatávolságait, ékek melyek használatával állíthatjuk be a burkolatok szintjeit és elengedhetetlen része még a lapszintező fogó, melynek használatával fixáljuk az éket a megfelelő szint pozícióba.

Miért használjunk M-LEVELLING lapszintező rendszert:

  • A lapok burkolásánál az 1.osztályú kivitelezéshez elengedhetetlen segédeszköz.
  • Használata gyors, egyszerű és megbízható
  • Idő- és költséghatékony burkolási folyamatot kivitelezhetünk.
  • A rendszer 3-12 mm lapvastagsághoz használható.
  • A talpak, 1-2-3mm fugavastagságot biztosítanak a burkolatok között.
  • A rendszerben használt ékek többször is felhasználhatóak

Figyelem!

Az M-LEVELLING lapszintező rendszer használata nem helyettesíti az alapfelület kiegyenlítését! Az M-LEVELLING lapszintező rendszer használatakor is nagyon fontos, hogy az alapfelület egyenlőtlensége ne haladja meg a 2 mm-t! Minden esetben használjunk ajzatkiegyenlítő anyagokat kültérben és beltérben is egyaránt.