Terrán Synus akció

Vásároljon 2018. április 2. és 2018. május 31. között Terrán tetőcserepet márkakereskedőinknél, majd a kapott számla másolatát, nevét és elérhetőségét, valamint “A Terránnal tavasszal nyerhet” jeligét feltüntetve, küldje el nekünk e-mailben vagy postai úton. Az így beérkezett és a feltételeknek megfelelő játékosok közül sorsoljuk ki a nyertest a promóciós időszak lezárását követően. A szerencsés nyertes maximum 1 millió Ft összértékig visszakapja a tetőhöz felhasznált Terrán tetőcserepek árát. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken vagy az alábbi telefonszámon: +36 (30) 407-0259

Terrán Synus akció

3+1 érv, hogy a Terrán Synus tetőcserepet válassza!

  1. Könnyű és erős
    Könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőépítéshez! Válassza hűséges társának a Terrán Synus betoncserepeit!
  2. 3 akciós alapcserép közül választhat, kiegészítő cserepek és egyéb kiegészítők sorát is kínáljuk.
    Nem kell attól tartania, hogy a cseréphez nem lesznek megfelelő kiegészítők, nálunk mindent megtalál! Válasszon 3 akciós Synus alapcserepünk közül, és mindegyikhez megtalálja a szükséges tartozékokat. Ha kiválasztott egy cserepet, tegye a kedvencekhez. Ezt később elküldheti magának, vagy ismerőseinek, de akár könnyedén ki is nyomtathatja!
  3. 50 éve írásos garancia.
    Tetőt nem egy évre, hanem egy életre választunk. Éppen ezért vállalunk cserepeinkre 50 év írásos garanciát. Ez már önmagában elég érv, hogy megéri a Terrán tetőcserepek mellett letennie a voksát, de most extra kedvezményt is kínálunk vásárlóinknak. Görgessen tovább!

+1. Alap felületkezelési áron most értékesebb terméket kap!
2018. április 2-től a Terrán Synus Colorsystem felületkezelésű cserepeket rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg! Mit jelent ez? A méltán népszerű Synus ColorSystem felületkezelésű termékeket most 190 Ft/db áron kínáljuk. Így akár egy teljes tetőcserével (tetőmérettől függően), több 100.000 Ft-ot is spórolhat!

A promóció időtartama
2018. április 2-től május 31-ig, vagy a készlet erejéig!

190Ft/db-áron a következő termékvariációk közül választhat

Terrán Synus akció

Rundo, Danubia Resistor akció – 250 Ft/db

Tavaszi akciónk keretei között két olyan klasszikus, cégünk kínálatában elérhető termékcsaládot kínálunk kedvező feltételekkel, amelyek a Kárpát-medence lakóépületeinek fedésképét is nagyban meghatározzák.

Ezek a méltán népszerű termékek, most tavaszi akciónk keretei között rendkívül kedvező érhetőek el. Az akcióban a Rundo Resistor és Danubia Resistor termékcsalád összes tagja (Korall, Merlot, Mocca, Carbon) részt vesz.

Az akció 2018. április 2-től május 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.