Krautol akció

Egyes Krautol termékek most akciós áron megvásárolhatók pécsi építőanyag kereskedésünkben a készlet erejéig! További akciós termékekről érdeklődhet az alábbi elérhetőségeinken:

Értékesítés : +36 (30) 407-0259
Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501
Email: krausz@krauszesfiai.hu

Krautol Krautherm polisztirol ragasztó 1.500Ft/zsák

Ásványi alapú szárazhabarcs homlokzati hőszigetelő lapok ragasztásához és üvegszöveg beágyazásához. A Krautherm Ragasztó és ágyazóhabarcs előnyösen alkalmazható régi és új épületek külső homlokzati hőszigetelésénél, polisztirol hőszigetelő lapoknak a homlokzatra történő ragasztárására, és azon az üvegszövet beágyazására. Tégla, beton, gázbeton és vakolat alapfelületekre történő ragasztásra alkalmas. Rugalmas, szálerősítésű, jó repedésáthidaló képességgel rendelkezik, a ciklikus fagyásnak, olvadásnak ellenáll.

Krautol Krautherm polisztirol ragasztó előnyei:

  • Hosszú nyitott idő
  • Könnyű feldolgozhatóság
  • Kőzetgyapot és polisztirol lapok ragasztásához és üvegszöveg beágyazásához

Felhasználás: 6-10 kg/m2

Csomagolás/Kiszerelés: 25 kg

Feldolgozás: A Krautherm Klebe und Armierungsmörtel ragasztó- és simítótapasz előnyösen alkalmazható régi és új épületek külső homlokzati hőszigetelésére alkalmas polisztirol hőszigetelő lapoknak a homlokzatra történő ragasztására és azon az üvegszövet beágyazására. Tégla, beton, gázbeton és vakolat alapfelületekre történő ragasztásra alkalmas. Az alapfelület legyen tiszta, száraz és hordképes. A szennyező anyagokat (pl. zsaluolaj) és kiugró habarcs éleket el kell távolítani. A laza- és régi vakolatrétegeket le kell verni és a felületet síkban kijavítani.

Krautol Unterputz kézi alapvakolat 1.050Ft/zsák

Gyárilag előkevert szárazhabarcs, mely alkalmas hordképes alapfelületek egy rétegben történő vakolására.

Krautol Unterputz kézi alapvakolat előnyei:

  • Alapvakolatként és simítóvakolatként alkalmazható
  • Könnyen feldolgozható
  • Egy rétegben felhordható

Felhasználás: 12,5 kg/m2

Csomagolás/Kiszerelés: 25 kg

Feldolgozás: Egyrétegű vakolat minden ásványi alapfelületre, durván lehúzva vagy finoman eldörzsölve. Javasolt vakolatvastagságok belső térben: 10 mm, külső térben: 20 mm, finom vakolatként (durva vakolaton): 4 mm.