Kőzetgyapot hőszigetelés akciós áron!

Paroc UNS 37Z kőzetgyapot akció a készlet erejéig. Az akciós termékről érdeklődhet elérhetőségeinken. Nagyobb mennyiség kellene? Kérjen egyedi árajánlatot az itt található linken.

Kőzetgyapot akció Pécsen

PAROC UNS 37z beltéri kőzetgyapot hangszigetelő tábla

Kiváló minőség és első osztályú termék választásakor nem szabad figyelmen kívül hagyni a PAROC beltéri kőzetgyapot szigetelő anyag adottságait sem.

A termékre vonatkozó adatok:

  • Hővezetési tényező: 0,037 W/(m/K)
  • Tűzveszélyességi osztály: nem éghető, A1 osztály
  • Táblaméret: 122 x 61 cm, 0,74 m2 / tábla

Alkalmazási terület:

Általános felhasználású, a kőzetgyapot lap vázas épületek válaszfalainak, ferde tetőinek és burkolófalainak, valamint szellőztetett homlokzati falak és acéllemez homlokzati kazetták hő- és hang-szigeteléséhez ideális választás.

A kőzetgyapot hőszigetelő anyagok légáteresztő képessége igen jó. Érdemes tudni, hogy magasan a legjobb mind a hangszigetelő, mind a hőszigetelő tulajdonságuk. Nem utolsó sorban a tűzállósága is hasznos, ezt a tulajdonságot más hőszigetelő anyag nem tudhatja a magáénak.

A szálas hőszigetelő anyagok között az kőzetgyapot a legkeresettebb árucikk. Kiváló tulajdonsága, hogy könnyű, remekül alakítható. Ugyanakkor nem terheli a szigetelendő felületet, tehát tetőtér, padlásfödém, állmennyezet hőszigetelés legegyszerűbb módja is a kőzetgyapot lesz.

  • 5 cm vastag üveggyapot akciós ára: 650 Ft/m2 
  • 10 cm vastag üveggyapot akciós ára: 1.300 Ft/m2 

Az akció a telepi készlet erejéig érvényes, az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.