Tetőtéri ablak

A tetőtérnek van egyfajta bűvös ereje. Sajátos formavilága , melyet a tetősíkok által bezárt különböző hajlásszögek adnak. A belső terek hangulatának és a különleges fényviszonyoknak köszönhetően. A tetőtér lakója szabadnak érezheti magát viszonyok miatt. Ahhoz azonban, hogy a tetőtér valóban vonzerővel bírjon, gondosan megválogatott tetőtéri ablakra van szükség. Termékeink között a régóta bevált, sok évtizedeken át bizonyított gyártok termékeit találja meg. Tetőtéri ablak – Krausz és fiai építőanyag kereskedés – Pécs

Tetőtéri ablakok

Fakro logoFakro tetőtéri ablak

Biztonságos, energiatakarékos, környezetbarát tetőtéri Fakro ablakainkkal és többi termékünkkel a tetőtér kényelmét növeljük. A modern építőiparban alkalmazott “túlszigetelt” nyílászárók esetében szellőzési problémák adódhatnak, aminek következtében a helyiségben páralecsapódás jelentkezhet. A fenti jelenség csökkentése érdekében a FAKRO ablakok különböző tokszellőzőkkel rendelkeznek. A tetőtéri ablakoknak alapvető funkcióikon, a  szellőzésen és bevilágításon túl biztonságot kell nyújtaniuk, valamint meggátolniuk az épületbe való könnyű behatolást.A speciális topSafe rendszerű szerkezeti megerősítéseknek köszönhetően jelentősen megnövelték a Fakro tetőtéri ablakok betöréssel és egyéb külső mechanikai hatásokkal szembeni ellenállását.

Fakro tetőtéri ablak

 

velux logoVelux tetőtéri ablak


A VELUX cég közel 70 éve kezdett tetőtéri ablakokat gyártani. Az azóta eltelt évek során gyűjtött tapasztalat, a folyamatos fejlesztés és tökéletesítés megbízható és világszerte elismert termékek előállítását tette lehetővé, melyek által a VELUX piacvezetővé és a világ legismertebb tetőtéri ablak gyártójává vált.

Velux tetőtéri ablak


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu