Tetőcserép és tetőfedő anyagok

A  tetőcserép illetve a komplett tetőrendszer, funkciója szerint az épület utolsó szintje zárja le a teret. Ezáltal védi az  ott élőket és természetesen magát az épületet az időjárás káros  és egyre viszontagságosabb hatásaitól. Természetesen cégünknél minden rendszerelemet meg tud vásárolni, amely elengedhetetlen feltétele egy biztonságos és hosszútávon védelmet nyújtó tető megalkotásához.

Tetőfedő anyagok

azzurro logoAzzurro tetőcserép

A Dunacenter Beton Kft. Azzurro tetőcserép a 30 éves betongyártási tapasztalat, illetve a közel 100 évre visszatekintő paksi cserépgyártási hagyományokra épülve, a mai modern olasz technológiát használva készülnek. Termékpalettánk alapját az Azzurro Primo és az Azzurro Grande termékcsalád jelentette, a választékot később az elegánsan letisztult formavilágú, a hagyományos, valamint műemléképületek felújítására is ajánlott, 2007-ben Construma és Magyar Termék Nagydíjas Hódfarkú és Pannonia cserepeinkkel bővítették. Az elmúlt évek történései újabb kihívás elé állították a cégünket, az új termékfejlesztéseink eredményeként minden vásárló számára ideális megoldást kínáló cserépválasztékot tudunk nyújtani. A Grande maga az elegancia, az Unico a felújítók tökéletes társa, a Nomád pedig egy új gondolkodás és árképzés gyermeke.

Azzurro tetőcserép

 

Bramac logoBramac betoncserép


Építkezik, felújít? Ha spórolni akar, amikor tetőt húz a házára, válassza a minőséget! De hogy lehet olcsóbb, ami jobb? A Bramac minőséggel megspórolhatja egy idő előtti felújítás újabb költségeit. A Bramac különleges fejlesztésű beton tetőcserepei ellenállnak az időjárás minden viszontagságának. Szilárdságuk, víz-, fagy- és viharállóságuk kiváló, a tetőre kifejtett súlyterhelésük pedig arányos. Ezért vállal a Bramac – valamennyi tetőcserepére – 30 éves Új-érték garanciát. Így lehet olcsóbb, ami jobb! Mert ez tető lesz 30 év múlva is!

Bramac betoncserép

 

Creaton logoCreaton kerámia cserép


Creaton tetőcserepek kiváló minőségének egyik alapvető feltétele a jó minőségű alapanyag. A lentiben bányászott agyag szerves-anyag tartalma minimális, magas a vasoxid részaránya és gyakorlatilag mészzárvány mentes. A magas vasoxid tartalomnak köszönhető a Cserép természetes piros színe. A natur termékek semmilyen színező adalékot nem kapnak. az égetés során nyerik el jellegzetesen szép színüket. A minőség másik elengedhetetlen feltétele a korszerű gyártástechnológia. A 2005 – ben épült Lenti I. és a 2007 – ben megvalósult Lenti II. gyárakban egyaránt a legkorszerűbb berendezések kerültek felszerelésre, zöldmezős beruházásként. Az alapanyag előkészítés, a számítógépes vezérlésű szárítási és égetés és a legkorszerűbb csomagolási eljárások garantálják az egyenletes, kiváló minőséget.

Creaton tetőcserép

 

terran logoTerrán tetőcserép


A Terrán tetőcserepek természetes színeiknek köszönhetően harmonikusan illeszkednek a környezetükbe, ezáltal nagy szerepet vállalnak a környezet alakításában, de csakis esztétikai vonatkozásban. Tetőt nem egy évre, hanem egy életre választunk. Éppen ezért a Terrán 50 év írásos garanciát vállal a cég a tetőcserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára. A hagyományos piros árnyalatoktól, az élettel teli mediterrán színeken át, a sötét tónusokig minden „tetőszín” megtalálható a kínálatban, amely Pécsen a legkedvezőbb feltételekkel a Krausz és fiai építőanyag kereskedésben vásárolható meg.

Terrán tetőcserép

 

Tondach logoTondach kerámia cserép


A Tondach tetőcserép bizonyítottan több, mint száz évig tart, vezető pozíciót foglal el e tekintetben a tetőfedő anyagok között. A Tondach kerámia tetőcserép nem csak tartósak, hanem a hosszú élettartama miatt gazdaságosak is. Egy építőanyag tényleges gazdaságossága abban mérhető, hogy a ház építése során majd az évek alatt a karbantartási munkálatokra összesen milyen költségekkel kell számolni. Kiemelt terület ebből a szempontból a tető, melynek szerkezete és fedése a teljes építési költség jelentős hányadát képezi. A Tondach hosszú távon igen kedvező választás. Ha a Tondach mellett dönt, tetőfelújításra 100 évig gondolnia sem kell. A Tondach minden termékére 33 év garanciát vállal.

Tondach tetőcserép

 

Bitumenes hullámlemez


Bitumenes hullámlemez

 

Bitumenes zsindely


Bitumenes zsindely


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu