Szerszám, csavar

Üzletpolitikánk fő célja hogy a vásárlóink teljes körű, tökéletes kiszolgálásban részesüljenek. Ennek érdekében folyamatosan monitorozzuk vevőink vásárlási szokásait, és ennek eredményeképpen bővítettük termékeink kínálatát ezzel a csoporttal. Szerszámok, csavarok Választékunkat folyamatosan bővítjük mindig szem előtt tartva a kiváló minőséget is. Lakossági és közületi vevőink egyaránt megtalálják a számukra szükséges terméket, legyen szó általános vagy speciális csavarról, zárról vagy bármi általunk forgalmazott áruról. A raktáron nem tartott termékeinket rövid határ időn belül meghozatjuk.

Szerszámok, csavarok

Rubi szerszámok és alkatrészek

A Rubi termékek most már Pécsen is megvásárolhatók illetve rendelhetők építőanyag kereskedésünkben. A Rubi szerszámok és alkatrészek kimondottan építő vállalkozók és burkolók kiszolgálásához lettek kialakítva és a termékeket folyamatosan fejlesztik. Ennek köszönhetően az alábbi kategóriákban biztosan mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő terméket. Legyen az egy nagyobb értékű vizesvágó vagy éppen egy viszonylag olcsóbb térdvédő.

Rubi szerszámok és alkatrészek

 

 


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu