Szerszám, csavar

Üzletpolitikánk fő célja hogy a vásárlóink teljes körű, tökéletes kiszolgálásban részesüljenek. Ennek érdekében folyamatosan monitorozzuk vevőink vásárlási szokásait, és ennek eredményeképpen bővítettük termékeink kínálatát ezzel a csoporttal. Szerszámok, csavarok Választékunkat folyamatosan bővítjük mindig szem előtt tartva a kiváló minőséget is. Lakossági és közületi vevőink egyaránt megtalálják a számukra szükséges terméket, legyen szó általános vagy speciális csavarról, zárról vagy bármi általunk forgalmazott áruról. A raktáron nem tartott termékeinket rövid határ időn belül meghozatjuk.

Szerszámok, csavarok

Rubi szerszámok és alkatrészek

A Rubi termékek most már Pécsen is megvásárolhatók illetve rendelhetők építőanyag kereskedésünkben. A Rubi szerszámok és alkatrészek kimondottan építő vállalkozók és burkolók kiszolgálásához lettek kialakítva és a termékeket folyamatosan fejlesztik. Ennek köszönhetően az alábbi kategóriákban biztosan mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő terméket. Legyen az egy nagyobb értékű vizesvágó vagy éppen egy viszonylag olcsóbb térdvédő.

Rubi szerszámok és alkatrészek

 

Kubala szerszámok

A KUBALA cég Európa egyik legnagyobb kéziszerszámgyártója. A 32 éves gyár területe 5500 m2, ahol több, mint 600 féle szerszám gyártását végzi.

A Kubala szerszámok előnyei:

  • rozsdamentes, saválló acélból készülnek
  • magasan képzett mérnöki csapat végzi a tervezést és az ellenőrzést
  • a gyártósor folyamatos fejlesztése által egyre magasabb minőségi jellemzők
  • Magyarországon mintegy 400 féle, Kubala által gyártott szerszámot raktározunk és forgalmazunk.
  • A fő termékcsoportokat a burkoló-, kőműves- és festőszerszámok jelentik.
  • A felhasználók száma több, mint 2000 fő kivitelező.

Válassza Ön is a KUBALA kéziszerszámokat és győződjön meg a szerszámok kiváló minőségéről.


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu