Hőszigetelő anyag

Hőszigetelő anyagok

Austrotherm logoAustrotherm hőszigetelő anyag


Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy magas minőségű terméket készítsen és adjon át a felhasználóknak. Anyagainkat mindhárom gyárunkban folyamatos ellenőrzik. A korabeli szabvány által meghatározott, gyártható termékek körét folyamatos termékfejlesztéssel bővítették. Hazánkban az Austrotherm vezette be a lépéshang szigetelő polisztirol lemezt (AT-L2, AT-L4), a lejtésképző hőszigetelést (ez 1999-ben CONSTRUMA nagydíjas lett), az expandált polisztirol habból készülő lejtéskorrekciót, a hő- és hangszigetelő szárazpadlót, az faültetés EXPERT, EXPERT DRÉN, OÁZIS®, GRAFIT®, GRAFIT® REFLEX és a Zenit® márkanevű, speciális hőszigetelő termékeket.

Austrotherm hőszigetelő anyag

 

knauf insulation logoKnauf Insulation hőszigetelő anyag


A Knauf Insulation, amely önálló egységet alkot a Knauf Csoporton belül, a múlt század hatvanas éveiben kezdett szigetelőanyagokkal foglalkozni.Ma a Knauf Insulation a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő szigetelésgyártója, amely széles választékban kínál a megnövekedett energiahatékonysági-, hő- és hangszigetelési igényeket is kielégítő szigetelőanyagokat lakossági építésekhez és felújításokhoz csakúgy, mint kereskedelmi és ipari épületekhez. A Knauf Insulation a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem elkötelezett híve, termékei újrafelhasznált vagy bőségesen rendelkezésre álló alapanyagokból készülnek, csomagolási technikájának magas színvonala csökkenti a szállításkor elfogyasztott üzemanyag mennyiségét.

Knauf Insulation hőszigetelő anyag

ravatherm logoRavatherm hőszigetelő anyag


A RAVATHERM XPS hőszigetelés a legmodernebb XXI. századi technológiával gyártott zártcellás polisztirolhab. A minőségi alapanyagok felhasználásával készülő “kék hab” jelentősen csökkenti az épületek hőveszteségét, aktívan hozzájárulva ezáltal a CO2 kibocsátás csökkentéséhez. A RAVATHERM XPS hőszigetelés energiamegtakarítása által néhány év alatt megtérülő hasznos, rövidtávú befektetés. A RAVATHERM XPS egyedülálló zártcellás anyagszerkezetével hatékony hőszigetelő képességet garantál. Ma, amikor egyre inkább előtérbe kerül az energiahatékony épületek létesítése, a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legrövidebb megtérülési idejű befektetés a hőszigetelés. Épületének hőszigetelése kiváló minőségű RAVATHERM XPS-sel, energiát takarít meg és védi a környezetünket.

Ravatherm hőszigetelő anyag

 

rockwool logoRockwool hőszigetelő anyag


A ROCKWOOL kőzetgyapot a hő- és hangszigetelésként, valamint tűzgátló anyagként is alkalmazható a lakásépítésben, közhasznú-, kereskedelmi valamint ipari építkezéseken. A kőzetgyapot a lapos- és magastetők, külső és belső falak, padlók, födémek valamint kémények szigeteléséhez egyaránt használható. A kőzetgyapot a modern ipar számos ágazatában alkalmazható. A kőzetgyapot tulajdonságai lehetővé teszik a felhasználását olyan helyeken, ahol megkövetelt a szerkezet tartóssága, megnövelt tűzbiztonság vagy magasabb akusztikai követelmények érvényesek.

Rockwool hőszigetelő anyag

 

ursa logoUrsa hőszigetelő anyag


Az URSA egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak Európában, a hő- és hangszigetelő anyagok széles választékát kínálva átalakításhoz, felújításhoz és új lakások építéséhez. Minőségi termékeikkel – ásványgyapot, extrudált polisztirol lapok, páratechnikai fóliák és kiegészítők – és komplex megoldásaikkal le tudják fedni a hő- és hangszigetelés területein létező valamennyi alkalmazási módot: a széles termékskála a legtöbb igény kielégítésére alkalmas a magasépítés és a mélyépítés, illetve a mennyezetek, falak, padlók technológiai szigetelése területén egyaránt.

Ursa hőszigetelő anyag

 


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu