Festék

Festék

JUB logoJUB festék


JUB csoport nemzetközileg elismert vállalat több mint 130 éves tradícióval festékek gyártása terén, amely ma tizenkét leányvállalatot foglal magában és több mint húsz piacon tevékenykedik.

A JUB festékek a vállalat saját fejlesztésű színező pigment-gyártási technológiáján alapulnak: a cég önálló színkeverő rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően jelentős mértékben közelebb került a vásárlói elvárások és igények kielégítéséhez. A JUB beltéri és homlokzat festékek, akril-, szilikon- és szilikát alapú vakolatai több száz színárnyalatban érhetőek el.

 

Jub festék

JUB termékek és szolgáltatások

A beltéri festékek területén a legismertebb márkanév a JUPOL. A JUPOL család mára már számos terméket foglal magába, melyek különböző felhasználói igényeket elégítenek ki. A JUPOL család összes festéke vízalapú és egészségre ártalmatlan, valamint környezetbarát. A JUPOL termékmárka termékein kívül a dekorációs termékek területén még sok más, a falfelületek dekorációját, védelmét vagy felújítását szolgáló terméket állítunk elő, amelyek a JUB Decor márkanév alatt tömörülnek.

JUB termékmárkák

Mindenképp a stratégiai termékcsoportok közé tartoznak a külső dekorációt és védelmet szolgáló termékek. Közülük érdemes külön kiemelni a JUBIZOL hőszigetelő rendszert. A JUBIZOL különböző kivitelezési módjai által kínált megoldások különféle időjárási körülmények között alkalmazhatók. A rendszermegoldások keretén belül kínáljuk a saját előállítású expandált polisztirolt is, ezzel biztosítani tudjuk a JUBIZOL hőszigetelő rendszer átfogó minőségirányítását. A JUB vállalat programja más termékeket és rendszermegoldásokat is kínál, amelyek elsősorban a profi felhasználókat célozzák meg, ilyenek például a csempékhez és betonfelületekhez alkalmazható, valamint a különböző felületek felújítására szolgáló termékek. A JUB vállalat fejlődési potenciálját képezik a fa-és fémfelületek kezelésére szolgáló bevonatok is, amelyek a JUBIN márkanév alatt tömörülnek.


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu