Épületfa

Tetőfedéshez keres faanyagot? Nálunk megtalálja. Tetőlécek, stafnik, fagerendák, deszkák és egyéb építkezéshez használt faanyagot vásárolhat nálunk széles méret- és profilválasztékban. Pécsi építőanyag kereskedésünkben mindent megtalál, ami egy szilárd és szép tetőszerkezethez, a cserepek és a tetőanyagok tartásához, vagy az építkezéshez és felújításhoz kell. Építő minőségű fűrészáruban, tetőlécekben óriási választékunk, több éves szakmai tapasztalatunk garancia. Bramac tetőlécekkel bármilyen formájú tetőt felújíthat, vagy megépíthet.  Válassza Pécsen a legjobbat, hosszútávon megéri!

Épületfa

Deszka


Pécsi építőanyag kereskedésünkben többféle méretű és minőségű deszka kapható az igényeknek megfelelően.

Deszka

Gerenda


Fagerenda

Léc


Léc

StafniStafni

OSB


Az OSB napjaink egyik legszélesebben alkalmazott építőanyaga, a modern építőipar nélkülözhetetlen kelléke. Az OSB összetevőinek elrendezése, továbbá az irányított szálú háncslapok egymásra dolgozásánál használt ragasztóanyag kiváló minőségének köszönhetően valamennyi OSB tábla rendkívüli szilárdságú, nagymértékben vízálló, nem vetemedik, és nem utolsó sorban környezetbarát építőanyag. Festhető, és előfúrás nélkül csavarozható. A standard, hagyományos OSB táblák mellett nútféderes kivitelben is kínálunk faháncslapokat. A nútféderes, azaz horonyeresztékes OSB a horony vagy más néven csap alapú kötésmódra alkalmas, ezt a kötésmódot alkalmazzák gyakran parkettázásnál vagy téglarakásnál is. Nútfédeles változatban is kapható, több méretben és vastagságban.


OSB-lap


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu