Alapanyagok

Minden építkezés az alapozással kezdődik, minden ház alapja masszív kell, hogy legyen. Az időjárás és éghajlatunk viszontagságai miatt, csak a kipróbált már hosszú évtizedek óta bizonyított alapanyagokat ajánljuk vásárlóinknak. Több évtizede kereskedelmi tapasztalat és szakmai hozzáértés beszél belőlünk. Tegyen próbára minket!

Alapanyagok

Duna-Dráva Cement


A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. Cégünknél a Duna-Dráva cement termékei megvásárolhatók vagy rövid határidővel megrendelhetők.

Duna-Dráva cement

Carmeuse mészhidrát

Carmeuse mész-hidrát


Természetesen azonban nincs két egyforma mészüzem a cégcsoporton belül sem. A beremendi mész különlegességét a felhasznált mészkőalapanyag rendkívül magas kalcium tartalma alapvetően meghatározza. Ehhez járul még a gondosan felügyelt technológiai folyamat, amely extrém körülmények mellett is lehetővé teszi az egyenletes minőséget.

Carmeuse mészhidrát


Krausz és fiai építőanyag kereskedés

Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!

Cím: 7632 Pécs, Tüskésréti út 11.
Telefon: 06 (72) 211 501, Mobil: +36 (30) 407 0232, Email:krausz@krauszesfiai.hu