Burkolatok és szaniterek széles választéka

Burkolatok és szaniterek széles választéka

Cégünk folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően jelentősen bővült a a burkolatok és szaniterek választéka. Nézze meg a közelmúltban elkészült bemutatótermünket képekben és látogasson el hozzánk, hogy élőben is megtekintse az általunk forgalmazott termékekből készült bemutató részét kereskedésünknek.

Forgalmazott hidegburkolatok:

 

Laminált padlók:

Szaniterek:

 

A csempeszalon képekben

 

Építőanyag árajánlat 24 órán belül

Építőanyag árajánlat 24 órán belül

A Krausz és fiai építőanyag kereskedés az árajánlatokat kiemelt módon kezeli. Tudatában vagyunk annak, hogy a mai felgyorsult világban az egyik legnagyobb kincs az idő. Ennek érdekében munkatársaink az árajánlat elkészítéséhez – a beérkezés után – azonnal hozzálátnak. Az árajánlatokban érdemes megadni a telefonszámát, hiszen az elkészítéshez sokszor további adatokra van szükség, amely minden esetben egyeztetést (pl. behajtási engedély, szállítással kapcsolatos egyedi helyzetek, nem pontosan beazonosítható termék, elírások, stb.) igényel és csak így adhatunk korrekt árajánlatot.

Árajánlat 24 óra

Építőanyag árajánlat – Korrektség

Amennyiben a kért termék nem elérhető vagy csak hosszú rendelési idővel szerezhető be esetleg megszűnt a gyártása, szakértő kollégáink a kért terméket behelyettesíthetik olyan építőanyaggal amelynek műszaki adatai és egyéb paraméterei megegyeznek az előzőleg megadott termékkel. Természetesen a változtatás előtt minden esetben egyeztetünk önnel, így nem fordulhat elő, hogy nálunk a vásárló árajánlatában olyan tételek szerepeljenek, amelyeket ő nem ismer.

 

Építőanyag árajánlat – Rugalmasság

Sokszor előfordul, hogy egy másik cég által adott árajánlat olyan “csúsztatásokat” tartalmaz, amelyekkel ön csak később fog találkozni. A kellemetlenségek elkerülése miatt, ha jobb árajánlatot kap, mint amit A Krausz és fiai építőanyag kereskedéstől kapott. Jöjjön el az árajánlatával és átbeszéljük, milyen rejtett költséget tartalmazhat az elsőre kedvezőnek tűnő ajánlat illetve hol lehet egy esetleges “sarkítás”. Mi mindenben az Ön segítségére állunk!

Természetesen vannak olyan ajánlatok, amelyeknek a kidolgozási ideje sokkal nagyobb időt vesz igénybe. Ilyenkor minden esetben tájékoztatjuk Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén!